Billede Credits: Pixabay

Kan Man Leve Af At Lave Hjemmesider? - Her Er Svaret!

19. February 2021

Er du god til at kode hjemmesider eller måske overvejer du at gå den karrierevej og kan se dig selv lave hjemmesider. 

Vi giver dig her svaret på om der er en fremtid i at leve af at lave hjemmesider. 

Kan man leve af at lave hjemmesider? - Ja man kan godt leve af at lave hjemmesider, men man skal for det meste selv være med til aktivt at søge kunder, da man i mange tilfælde nok er selvstændig freelancer. 

Hvis du vil leve af at lave hjemmesider er det en god ide at sørger for at opbygge et godt netværk hvor der er mange potentielle kunder og sørg for at lade dem vide hvad du arbejder med, så de tænker på dig når de skal have lavet ny eller lavet om på deres hjemmeside. 

Derudover er den en god ide at holde portefølje og dele dine kreationer med andre så de kan se hvor dygtig du er, men husk at få lov først hvis du deler en kundes hjemmeside som du har lavet. 

Linkedin er et godt platform for en selvstændig der søger nye kunder, da du nemt kan lave opslag om at du står til tjeneste, hvis nogen skulle få brug for en ny hjemmeside. 

Vi takker til sidst avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et stort udvalg af elektronik på deres webshop, heriblandt en smart bordventilator blæser til de varme sommerdage.