Billede Credits: Pixabay, 27707

Er WordPress Gratis?

15. July 2022

Hvis du kun skal have en hjemmeside i omkring 14 dage, så svaret på ovenstående spørgsmål, ja, så er Wordpress gratis.

Dog er det ofte ikke sådan, men du bliver bestemt ikke rippet for penge, selv hvis du tager den største pakke, som de tilbyder.

Fordi ligesom så mange andre virksomheder der tilbyder en serivce, er der gerne flere pakker eller services, du kan vælge imellem, afhængigt af hvilket behov du har.

WordPress har to pakker, hvor du i begge pakker starter med 14-dags gratis adgang, hvor du også kan få dine penge refunderet, hvis det ikke lever op til dine forventninger.

WordPress Starter - koster 40 kr. om måneden og betales årligt.

I denne pakke får et års gratis navn (domæne) på din hjemmeside (herefter skal man betale). Du får muligheden for at samle donationer, subscribers og så videre. 

Der er 6 GB rent kapacitetsmæssigt og så får du også adgang til Google analyse, som kan hjælpe meget i forhold til optimering og at nå ud til kunder.

WordPress Pro - 120 kr. om måneden og betales årligt.

Igen er domænet på din hjemmeside gratis i et år og betalinger er også inkluderet.

I denne pakke har du 50 GB og Google analyse, men også mulighed for at få Prenium-funktioner, som består af support og ekslusive temaer. Herunder har du også uendelig mulighed for at bruge plugins og gøre brug af Woocommerce.

Skiltet øverst viser, at ovenstående indhold var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense køber man specielt gerne guldringe til kvinder. Tusind tak for støtten, siger vi.