Billede Credits: Pexels.com

Hvad Er En Landing Page? Få Svaret Her

23. June 2021

Har du spekuleret over hvad en landing page er og hvad det bruges til? I dette indlæg vil jeg kort, komme ind på hvad en landing page er. Find svaret forneden. 

Du har nok landet på en landing page før, uden at du faktisk vidste det. Ordet landing page oversættes direkte fra engelsk til "Landings side" og det er også hvad det er. 

Det er den side du ved det første blik kommer til at se på en hjemmeside. F.eks. Hvis du skriver www.google.dk, så kommer Googles søgefelt frem. Det er Googles landing page. Altså den side du lander på, når det er du har tastet dig ind på et link. 

En landing page er godt for hjemmeside der indeholder mange informationer som f.eks. En hjemmeside til en restauranet. I stedet for at man bliver bombarderet med restaurantens mange retter, åbningstider og adresse. 

Så er det letter for læseren at starte ud på landing pagen og derefter selv bestemme hvor de navigere sig hen efterfølgende. Det er meget mere æstetisk og appetitvækkende for læseren, at klikke ind på din hjemmeside. 

Landing pages bliver ofte brugt i digital markedsføring. F.eks. Når du klikker på et link fra en email eller reklame på Facebook, YouTube eller Instagram. Så kommer du på en landing page.