Billede Credits: pixabay

Hvordan Laver Man En Hjemmeside? - Sådan Gør Du!

17. February 2021

Du står måske og skal bruge en hjemmeside til en virksomhed, et projekt eller andet og vil begive dig i kast med at lave en hjemmeside selv.

Det kan virke uoverskueligt at skulle lave en hjemmeside og hvor starter man egentlig med det. 

Hvordan laver man en hjemmeside? - Der findes mange måder man kan lave en hjemmeside på, man kan enten bygge den op helt fra grunden eller man kan bruge programmer der giver dig en skabelon eller grundstenen til at opbygge din hjemmeside. 

Vælger du selv at lave hjemmesiden helt fra grunden, så kræver det at du lærer nogle computersprog, som er den kode du skal bruge til at kode din hjemmeside i. 

De mest brugte kode sprog er blandt andet HTML, CSS,  og java, så lærer man disse sprog så kan man gøre rigtig meget selv, men det kræver også at man bruger til på at sætte sig ind i det, hvis man ikke allerede kan det. 

Har du ikke lyst til at bruge en masse tid på at lære kodesprog og bygge din hjemmeside op selv, så findes der programmer som wordpress og wix som gør det nemmere for dig, ved at du kan bruge en skabelon og allerede eksisterende funktioner til at bygge hjemmesiden nemt og hurtigt. 

Det anbefales at hvis du har brug for en professionel hjemmeside at du vælger at bruge skabeloner eller en professionel til at lave hjemmesiden.