Billede Credits: pexels.com

Hvad Er En Vlog? Få Forklaringen Her

15. June 2021

Hvis du ser videoer på Youtube, så har du med garanti set ordet Vlog. Men hvad betyder det egentlig og hvordan udtales det?
Få forklaringen i bloggen. 

Hvad er en vlogger?

Ordet vlog er en sammensmeltning af to ord, nemlig video og blog. Det kan nok bedst sammenlignes med en videodagbog i den danske ordbog. 
Det er blevet meget populært i blandt unge menneske at se andre menneskers vlog på sider som f.eks. Youtube. Det kunne f.eks. Være at kreatøren bag vloggen, filmer hvordan personens hverdag udfolder sig. Men hvorfor er det så interessant at følge andre menneskers liv? Det interessante er, at man har mulighed for at opleve steder man altid har ønsket at se. F.eks. Så er der mange vlogger i USA, Der vlogger om deres dagligdag i College. Da vores skolesystem ikke fungerer som i USA, så kan det være interessant blandt de danske studenter, at følge med i disse vlogs, for at se hvordan det er at gå i skole i USA. Disse videoer er så populære, at de sagtens kan have over flere 100.000 af seere pr. Video. Det er simpelthen så populært, at der er mange der kan leve, af at lave disse vlog ugentligt. 

Her er en liste med dansker vloggere: