Billede Credits: Pexels.com

Hvad Er Responsivt Webdesign?

04. February 2022

Hvis du er arbejder lidt med hjemmesider eller bare interessere dig en smule for det, så kan det være at du har stødt ind på ordet responsivt webdesign før. Men ved du hvad det egentlig er? Få svaret længere nede i indlægget.

Responsivt webdeisgn er med årene blevet mere og mere vigtig for hjemmesider. Og det skyldes blandt andet at der er flere der er begyndt at bruge smartphonen til browse på nettet osv, fremfor at rive sin bærbar eller computer frem.

Der er ikke altid forskel på indholdet om man ser det på sin smartphone skærm eller om man ser det på sin computerskærm. 

Dog er det som er anderledes hjemmesidens layout og design. For at vise hvad der bliver vist på en stpr skærm, så skal det på en måde skaleres ned, så det ser nogenlunde ens ud på samrtphone skærmen. 

Når en hjemmeside skaleres ned på mindre enheder og elementerne på hjemmesiden ikke er over hinanden eller at der er chaos på hjemmesiden, så kan man sige at det er responsivt webdesign.

Du kender det måske selv, men hvis man kommer ind på en hjemmeside og bliver mødt af et kæmpe logo der bare springer i hovedet på dig, så er det ikke responsivt webdesign.

Tak for støtten. Tak til avXperten for deres økonomiske bidrag til dette indhold. avXperten er kendt for at sælge f.eks. Strandstole. Dette gælder dette indhold - tak for dette.