GRAFISK DESIGN DER SES

GRAFISK DESIGN, UDTRYK DER SKABER INDTRYK

Synet opfanger 85% af dit budskab – derfor skal du have ordentlig grafisk design, både analogt og digitalt.

Du skal ses, rigtigt!

Det tager ikke mange sekunder for en læser at beslutte om det er noget læseren vil bruge tid på eller ej. Det er et kort glimt i synssansen der afgør om dit budskab opfanges eller helt mistes – Det er uanset om det er på trykte medier eller på digitale platforme.

Godt grafisk design skal kunne få dine læsere til at blive i længere tid og kort sagt: Høre din fortælling og opfange dit budskab.

Grafisk design services

Digitalt design

+ Webdesign

+ Online / SoMe

Flyers & Brochure

+ Flyers

+ Brochure

+ Foldere

Skilte, plakter & bannere

+ Bannere

+ Skilte

+ Plakater

Indentitet

+ Brevpapir

+ Visitkort

Præsentation- & messemateriale

+ Roll-up

+ PowerPoint & Keynote

+ Standere / messevægge

Marketing

+ Onlinereklamer

+ SoMe annoncer

Kommunikation, der kan mærkes

Tryksager har været erklæret død mange gange – men alle elsker tryksager! Det kan være enkelt at opsætte et post på de sociale medier, have en god hjemmeside eller udsende et nyhedsbrev. Men at skrive en god tekst, opsætte et godt design og få det trykt på noget lækkert papir med nogle lækre detaljer – det giver dine kunder et nærvær. Det er virksomhedens visuelle identitet i fysisk form og definerer jeres brand hos nuværende og nye kunder. Der findes mange variationer og materiale der kan trykkes på, men det handler om at skabe synlighed, vække opsigt og stikke ud fra mængden.

Ét glimt, giver en hel fortælling

Der er design i alt hvad jeg laver. Derfor kan et godt foto også være en del af løsningen. Et foto kan med få virkemidler skabe en effektiv fortælling for virksomheden. Et foto giver et godt redskab til branding og markedsføring. For mig er godt design ikke forbeholdt det digitale univers. Jeg hjælper jer gerne med at fortælle jeres budskab, om det er et nyt logo, bannere, visitkort, skilte, messemateriale eller en notesbog.

Menu