PASSIONERET HJEMMESIDE

 

Udvikling af passionerede hjemmesider der vækster din forretning og design der fokuserer på enkelthed, brugervenlighed og gode oplevelser.

Bedre brugeroplevelse

Engagér dine brugere og giv dem mere lyst til at kontakte jer direkte fra hjemmesiden.

Godt fra start

Når du har modtaget din færdige professionelle hjemmeside får du gratis hjælp til at komme ind i systemet. Det giver dig en flyvende start på din nye hjemmeside.

Ingen binding

Du bliver ikke bundet til dyre abonnementer, der binder dig i en lang periode. Du ejer din hjemmeside når den er afleveret til dig.

DET DIGITALE HJERTE

Alle virksomheder og foreninger har en hjemmeside. Det er grundstenen i den digitale kommunikation. Det er vigtigt hjemmesiden bliver tilpasset dine behov og ikke starter som et IT-projekt. Hvis opgaven angribes som et IT-projekt, er det som at bygge et hus uden at arkitekten har tegnet det først. Hjemmesiden er kommunikation og relation til dine brugere.

Uanset om hjemmesiden er simpel eller kompleks, skal den give brugeren em navigation og en god oplevelse. Får du nok ud af jeres hjemmeside? Det spørgsmål bør mange stille sig selv.

Din hjemmeside skal være levende, informerer, engagerende og samtidig være enkel. Den er jer i grafik, billeder og ord.

Målet er at give din virksomhed flere kunder gennem et stilrent design og høj brugervenlighed.

Ingen gider komplekse løsninger. Derfor udvikles din hjemmeside i det meget brugervenlige WordPress, der sikre at du i fremtiden kan skabe dynamisk indhold på hjemmeside. Med WordPress kan du nemt og enkelt også tilføje flere funktioner til din hjemmeside.

HVAD GØR HJEMMESIDEN FOR JER?

  • Den gør din virksomhed synlig
  • Den skal skabe troværdighed og tillid
  • Den er åben alle døgnets timer, modsat jeres emails og telefoner
HJEMMESIDER DER KOMMUNIKERER PÅ ALLE ENHEDER
Din WordPress hjemmeside bliver designet, så den fremstår professionel og kommunikerer din virksomhed ud på mobil, tablet og computer. Hjemmesiden skal være responsiv – det er den kun hvis den tilpasser sig automatisk alle skærmstørrelser.
Menu